Australian Technical College Sunshine, later renamed Harvester College, is a school for years 10 through 12 offering industry linked courses.  I worked on this project from inception through to tender while at Spowers Architects, in 2006.
       
     
 By utilising portal frame construction, the main roof structure creates large internal column free spaces.  which are then partitioned in various ways, mobile partitions, 'truck curtains' and plywood walls to name a few. 
       
     
 The large roof plane is punctuated at ground level by a series of domestic scaled insertions.
       
     
 This was the first project on which we employed Revit for the entirety of the documentation.
       
     
 The interior courtyard being aslant meant having a continuously warping roof plane.
       
     
building sections.png
       
     
wall sections.png
       
     
 Australian Technical College Sunshine, later renamed Harvester College, is a school for years 10 through 12 offering industry linked courses.  I worked on this project from inception through to tender while at Spowers Architects, in 2006.
       
     

Australian Technical College Sunshine, later renamed Harvester College, is a school for years 10 through 12 offering industry linked courses.  I worked on this project from inception through to tender while at Spowers Architects, in 2006.

 By utilising portal frame construction, the main roof structure creates large internal column free spaces.  which are then partitioned in various ways, mobile partitions, 'truck curtains' and plywood walls to name a few. 
       
     

By utilising portal frame construction, the main roof structure creates large internal column free spaces.  which are then partitioned in various ways, mobile partitions, 'truck curtains' and plywood walls to name a few. 

 The large roof plane is punctuated at ground level by a series of domestic scaled insertions.
       
     

The large roof plane is punctuated at ground level by a series of domestic scaled insertions.

 This was the first project on which we employed Revit for the entirety of the documentation.
       
     

This was the first project on which we employed Revit for the entirety of the documentation.

 The interior courtyard being aslant meant having a continuously warping roof plane.
       
     

The interior courtyard being aslant meant having a continuously warping roof plane.

building sections.png
       
     
wall sections.png