The building is conceived as two intersecting solids.  The compact planning required of the clinic operators led to a deep almost square planning solution, therefore the introduction of the clerestory brings much needed natural light to the core areas.
       
     
 The south and east elevations
       
     
 The North and West elevations.
       
     
 The Edson clinic is attached to the continuing care and hospital project.  The design is currently underway & construction will begin in early 2015.
       
     
 Office zones face out north and south taking advantage of natural light, and shortening the doctors distance to access exam rooms.
       
     
 The planning was workshopped with the Physicians and their staff, This plan represents an efficient use of Staff, Usher and Doctor time, as well as allowing a pool of Doctors to efficiently utilize the exam rooms.
       
     
 The building is conceived as two intersecting solids.  The compact planning required of the clinic operators led to a deep almost square planning solution, therefore the introduction of the clerestory brings much needed natural light to the core areas.
       
     

The building is conceived as two intersecting solids.  The compact planning required of the clinic operators led to a deep almost square planning solution, therefore the introduction of the clerestory brings much needed natural light to the core areas.

 The south and east elevations
       
     

The south and east elevations

 The North and West elevations.
       
     

The North and West elevations.

 The Edson clinic is attached to the continuing care and hospital project.  The design is currently underway & construction will begin in early 2015.
       
     

The Edson clinic is attached to the continuing care and hospital project.  The design is currently underway & construction will begin in early 2015.

 Office zones face out north and south taking advantage of natural light, and shortening the doctors distance to access exam rooms.
       
     

Office zones face out north and south taking advantage of natural light, and shortening the doctors distance to access exam rooms.

 The planning was workshopped with the Physicians and their staff, This plan represents an efficient use of Staff, Usher and Doctor time, as well as allowing a pool of Doctors to efficiently utilize the exam rooms.
       
     

The planning was workshopped with the Physicians and their staff, This plan represents an efficient use of Staff, Usher and Doctor time, as well as allowing a pool of Doctors to efficiently utilize the exam rooms.