Pictured here is the dining space for the residents on site restaurant.  With less than a week to develop a concept and put together a design proposal, a small team of two interior designer and myself put together a concept package, of which these images represent a fraction.
       
     
 Pictured here is the club lounge area
       
     
 Water was pervasive element of  the proposal, with the different spaces and functions separated by large decorative wooden screens.
       
     
 B bridge forms the spine of the floorpan, connecting the different functions.
       
     
 The Ho Man Tin project was for an upscale Hong Kong residential development.  The Dialog interiors team was invited to make a proposal for the design of the common areas.
       
     
 Part of the pitch of the design, and of Dialog was the integration of BIM and design.
       
     
 Pictured here is the dining space for the residents on site restaurant.  With less than a week to develop a concept and put together a design proposal, a small team of two interior designer and myself put together a concept package, of which these images represent a fraction.
       
     

Pictured here is the dining space for the residents on site restaurant.  With less than a week to develop a concept and put together a design proposal, a small team of two interior designer and myself put together a concept package, of which these images represent a fraction.

 Pictured here is the club lounge area
       
     

Pictured here is the club lounge area

 Water was pervasive element of  the proposal, with the different spaces and functions separated by large decorative wooden screens.
       
     

Water was pervasive element of  the proposal, with the different spaces and functions separated by large decorative wooden screens.

 B bridge forms the spine of the floorpan, connecting the different functions.
       
     

B bridge forms the spine of the floorpan, connecting the different functions.

 The Ho Man Tin project was for an upscale Hong Kong residential development.  The Dialog interiors team was invited to make a proposal for the design of the common areas.
       
     

The Ho Man Tin project was for an upscale Hong Kong residential development.  The Dialog interiors team was invited to make a proposal for the design of the common areas.

 Part of the pitch of the design, and of Dialog was the integration of BIM and design.
       
     

Part of the pitch of the design, and of Dialog was the integration of BIM and design.