The York University indoor track extension was initially intended to be completed as a part of the 2015 Pan-Am Games, but was shelved in the lead up to the games.  It has recently been revived and will be completed post-games.
       
     
 An early perspective of then centre showed an extruded 'barnacle' lounge and a more diffuse wall paternation.
       
     
 The high performance centre is to be an addition to an existing e sports facility constructed in the early 1980's
       
     
 the plan of the high performance centre was rotated to address the outdoor track.
       
     
 The gradient in the panels of the facade in conjunction with the angled plane of the roof were intended to evoke the movement and dynamism of the activities on site, and be a playful foil to the stalwart existing structure. 
       
     
 The York University indoor track extension was initially intended to be completed as a part of the 2015 Pan-Am Games, but was shelved in the lead up to the games.  It has recently been revived and will be completed post-games.
       
     

The York University indoor track extension was initially intended to be completed as a part of the 2015 Pan-Am Games, but was shelved in the lead up to the games.  It has recently been revived and will be completed post-games.

 An early perspective of then centre showed an extruded 'barnacle' lounge and a more diffuse wall paternation.
       
     

An early perspective of then centre showed an extruded 'barnacle' lounge and a more diffuse wall paternation.

 The high performance centre is to be an addition to an existing e sports facility constructed in the early 1980's
       
     

The high performance centre is to be an addition to an existing e sports facility constructed in the early 1980's

 the plan of the high performance centre was rotated to address the outdoor track.
       
     

the plan of the high performance centre was rotated to address the outdoor track.

 The gradient in the panels of the facade in conjunction with the angled plane of the roof were intended to evoke the movement and dynamism of the activities on site, and be a playful foil to the stalwart existing structure. 
       
     

The gradient in the panels of the facade in conjunction with the angled plane of the roof were intended to evoke the movement and dynamism of the activities on site, and be a playful foil to the stalwart existing structure.